logo
Кафедра менеджменту готельно-ресторанного бізнесу
Кафедра менеджменту готельно-ресторанного бізнесу
logo
Кафедра менеджменту готельно-ресторанного бізнесу
img

Календар подій

Оголошеннявсі

Головна сторінка

менеджменту готельно-ресторанного бізнесу

ФАКУЛЬТЕТ ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІЗНЕСУ
КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

Здійснює підготовку висококваліфікованих інтелектуально розвинених фахівців та професіоналів нового покоління, які мають лідерські якості та орієнтовані на успіх, спроможні приймати ефективні управлінські рішення і розвивати сферу гостинності на основі найкращих професійних традицій.

ЗАПАЛИ СВОЮ КАР’ЄРНУ ЗІРКУ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ РАЗОМ З НАМИ!

~  Стань професіоналом та менеджером топ-рівня
Досліджуй і розвивай сервісну економіку
~  Розпочни власну справу
~  Ініціюй нові концепції та формати бізнесу
~  Розробляй стартапи
~  Отримуй професійний бекграунд на практиці і стажуванні в Україні та за кордоном
~  Набувай досвіду глобальної мобільності та цифровізації бізнесу
~  Інтегруйся у професійне середовище

          


НА КАФЕДРІ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ПІДГОТОВКА ЗА ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИМИ ПРОГРАМАМИ:

ПЕРШИЙ (БАКАЛАВРСЬКИЙ) РІВЕНЬ ВИЩОЇ ОСВІТИ:

241 Готельно-ресторанна справа

073 Менеджмент туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

ДРУГИЙ (МАГІСТЕРСЬКИЙ) РІВЕНЬ ВИЩОЇ ОСВІТИ

241 Готельний і ресторанний девелопмент

241 Міжнародний готельний і ресторанний бізнес

073 Менеджмент і бізнес-адміністрування у сфері гостинності

073 Luxury менеджмент і маркетинг


ВИБІРКОВІ ДИСЦИПЛІНИ КАФЕДРИ

Ти прагнеш стати успішним топ-менеджером у готельному та ресторанному бізнесі? Мрієш пов’язати своє професійне життя зі сферою, яка не має кордонів? Хочеш бути затребуваним у професійному середовищі та мати успішні кар’єрні перспективи?

Твоя мрія здійсниться з кафедрою готельно-ресторанного бізнесу ДТЕУ!

Ми гарантуємо унікальний освітній процес, ексклюзивні освітні бакалаврські та магістерські програми, незабутній драйв і продуктивну співпрацю. Глобальна сфера гостинності є інвестиційно привабливою і активно розвивається завдяки інформаційним та сервісним технологіям!!! Тож поринайте у цікавий світ і Ваше професійне майбутнє буде насиченим, креативним та фінансово забезпеченим.

Також студенти мають унікальну можливість удосконалювати свої теоретичні знання у  Центрі бізнес-тренінгу ДТЕУ. Студенти  опановують інноваційні методи і прийоми прийняття рішень з питань загального та функціонального менеджменту, бізнес-планування, економіки, фінансів, логістики, бухгалтерського обліку, маркетингових досліджень, управління персоналом, набуття навичок проведення господарсько-фінансових операцій та виконання службових обов’язків на окремих робочих місцях імітаційного підприємства сфери гостинності.

Для формування професійної затребуваності та мобільності майбутніх фахівців у навчальному процесі активно використовуються інноваційні комп’ютерні технології. Студенти мають цілісне уявлення про бізнес-процеси готелю і ресторану в режимі реального часу, набувають професійних компетентностей вирішувати пофесійні завдання щодо: бронювання послуг, організації продажів, прийому та розміщення споживачів, управління зв'язками з клієнтами, формування даних для управлінського контролю за діяльністю підприємства.  Використання комп’ютерних технологій у навчальному процесі підготовки майбутніх фахівців сфери гостинності є  запорукою їх високої конкурентноздатності у професійному середовищі!

Практичні навички. Студенти мають змогу відвідувати крім основних практичних та лекційних занять, також лекції провідних практиків сфери гостинності. Під час навчання з першого курсу студенти знайомляться з особливостями готельно-ресторанного бізнесу. Проходять виробничу практику в Україні  та за кордоном (Словаччина, Болгарія, Греція та ін.) в міжнародних готельних мережах. 

29.09.2021
guliya2005
45803
остання редакція 21.05.2024
43059